Val Cenis

Skihoofdstad van de  Haute Maurienne (Vanoise), Val Cenis verbindt tradities, erfgoed en wintersport. De eendracht en sfeer van dit skidorp, samen met de natuurlijke rijkdommen en mooie barokke bouwwerken vormen dit kleine paradijs, vlakbij het Nationale Park de Vanoise…

 

Termignon

Skiën voor iedereen

Termignon-la-Vanoise koestert tradities, zonder dat deze een belemmering vormen: we zien hier het leven in de bergen op menselijke schaal, waar landbouw en toerisme harmonieus samengaan. De kracht van haar herkomst, de ontdekking van haar gastronomie.

Vier dorpen, Termignon, Lanslebourg-Lanslevillard en Bramans, te midden van eeuwenoude alpendennen en bergchalets met daken van leisteen, op enkele haarspeldbochten gelegen van Italië via de bekende bergpas Col du Mont-Cenis, zullen u nieuwe energie geven.

Bramans

Verblijven in Bramans betekent de charme, de rust en de authenticiteit van een echt bergdorp met haar eigen specifieke architecturale kenmerken weten te waarderen: oude straatjes met gewelfde huizen bedekt met leisteen.

De uitgebreide vlakten rondom het dorp vormen een perfect gebied voor toerskiërs, langlaufers, sneeuwschoenwandelingen (“raquette”) et wandelingen in familieverband.


 

Haute Maurienne Vanoise Réservation :

+33 (0)4 79 05 99 10

( Engels gesproken )

Contact

 

Hoogte :
1.300 – 2.800 m

Pistes :
125 km

zoover

logo_Wintersporters.nl_


Getting here

• per auto: A43 Lyon – Chambéry – Turijn, afslag Modane. Vervolgens de RN6 volgen richting Val Cenis – Lanslebourg Lanslevillard.

• Per trein: in 4 ½ uur, brengt de TGV u tot Modane, gelegen op 24 km van Val Cenis. Vanaf Modane vervoer per bus.

•  Per bus : www.snowtime.nl/busreis-frankrijk/

 


Les cookies assurent le bon fonctionnement de nos services. En utilisant ces derniers, vous acceptez l'utilisation des cookies. OK