LES SYBELLES

LES SYBELLES

Onder de naam “Les Sybelles” hebben zich 10 gemeentes en stations van het massief Arvan-Villards verenigd: 2 uitgebreide skistations, 5 stations-bergdorpjes, en 3 dorpjes, vlak bij elkaar gelegen, met elk een eigen karakter, elkaar aanvullend voor een gevarieerde vakantie in de bergen, zowel ’s zomers als ’s winters.

Een formidabel gebied van 310 km pistes, 6 met elkaar verbonden stations, voor een “Grand Ski-ervaring”. Skiërs en niet-skiërs kunnen hier hun hartje ophalen aan de talrijke activiteiten die hier georganiseerd worden:  sneeuwscooters, parapente, sneeuwschoenwandeltochten, zwemmen, culturele uitstapjes …

La Toussuire :

Onuitputtelijke bron van energie ! Familie- en sportief skistation, bakermat van olympisch kampioen Jean-Pierre Vidal.

Les Bottières :

Een skistation maar ook een bergdorpje, en Jarrier, een charmant bergdorpje, beiden gelegen in het bergmassief Arvan-Villards, stralen rust uit en aangenaam leven. ‘s Winters toegang tot het skigebied de Sybelles en het startpunt van 22km uitgezette wandeltochten op sneeuwschoenen (“raquettes”).

Le Corbier

Gelegen in het hart van de hoogst gelegen Europese alpenweide, op 1550 m, in het hart van het massief van Arvan-Villards, ligt Corbier, een gezellig familie skistation.

Met 100 % « ski’s aan de voeten », is le Corbier een referentie in termen van toegankelijkheid, comfort en veiligheid. Met het label “Famille Plus” zijn de kinderen er koning (crèche, sneeuwspeeltuin… ).

Saint-Jean-d’Arves

De charme van een bergdorp, deel uitmakend van een uitgestrekt skigebied…

Dit skistation aan de voet van de Aiguilles d’Arves, houdt haar authenticiteit in ere met haar huisvestingsmogelijkheden en haar gehuchten. Saint Jean d’Arves is een familie station, gelegen aan de voet van een uitgebreid skigebied, dat de vakantieganger op zoek naar tradities en rust zal behagen.

Saint-Sorlin-d’Arves

De sfeer van een klein dorpje, de voordelen van een groot skigebied!

Saint Sorlin d’Arves is een karakteristiek dorpje, gelegen aan de voet van de bergpas Croix de la Fer en de gletsjer Etendard, met een gevarieerd aanbod van verblijfsmogelijkheden als ook een rijk aanbod van activiteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Een echt bergdorpje met een fraai erfgoed en de dynamiek van een skistation in ontwikkeling.

Saint-Colomban-des-Villards

Halverwege de Col du Glandon, fraai gelegen, beboste omgeving, omringd door bergbeken en bronnen, liggen de twee dorpjes van de Vallée des Villards. St Colomban en St Alban. Authentieke savooiaardse berggehuchten, waar de huizen dicht tegen elkaar liggen, en de natuur nog ongerept is. Kom en ontdek het grote aanbod aan sportieve en ontspannende activiteiten…

Le Corbier / Saint Jean d’Arves / Saint Colomban des Villards

Immeuble Ariane – 73300 LE CORBIER
Tel: +33 (0)4 79 83 02 55 – Fax: +33 (0)4 79 83 03 99
E-mail: satvac@sybelles.com

Saint Sorlin d’Arves

Immeuble Ariane – 73300 LE CORBIER
Tel: +33 (0)4 79 83 02 55 – Fax: +33 (0)4 79 83 03 99
E-mail: samso@sybelles.com

La Toussuire / Les Bottières

73300 LA TOUSSUIRE
Tel: +33 (0)4 79 56 75 12 – Fax: +33 (0)4 79 56 72 76
E-mail: sa.soremet@sybelles.com

RESERVATION

MASSIF ARVAN-VILLARDS
192 Avenue des Clapeys 73300 SAINT JEAN DE MAURIENNE
Tel: +33 (0)4 79 83 02 55
E-mail: info@massif-arvan-villards.com

( Engels gesproken )

Contact

Hoogte :
1.100 – 2.620 m

Pistes : 
310 km

 

Webcams

 

logo_Wintersporters.nl_


Getting here

  • Per auto: autoweg A43 tot aan Saint Jean de Maurienne, daarna Vallée de l’Arvan volgen
  • Per trein: TGV tot Saint Jean de Maurienne. Vervolgens per bus of taxi.
  • Per bus : www.snowtime.nl/busreis-frankrijk/

Les cookies assurent le bon fonctionnement de nos services. En utilisant ces derniers, vous acceptez l'utilisation des cookies. OK