La Norma

Midden in de Franse Alpen in de Savoie, dat u zal weten te verleiden door haar ligging aan de voet van de pistes, haar pure lucht, haar bossen, haar gezelligheid… een station op menselijk formaat en autovrij. En makkelijk toegankelijk. La Norma bevindt zich op 1350m op een uitgestrekte hoogvlakte uitkijkend op het massief van de Vanoise en de vallei van de rivier de Arc (Maurienne).

Noordwestelijke ligging, en daarmee een goede sneeuwkwaliteit gedurende de hele winter. Beperkt zon in december, maar vanaf half januari, schijnt de zon volop op de pistes.

Alle met hout beklede residenties bevinden zich beneden aan de pistes, dus u hebt uw auto niet nodig. Met sneeuw voor uw deur glijdt u zo naar de skiliften.

Aanzienlijk hoogteverschil:
Een hoogteverschil van 1400 m, met een alpen zone, zonder bomen maar met een fantastisch uitzicht en een subalpen zone, rijk aan bossen waar u omringt wordt door dennenbomen ! Een paradijs voor freeriders.
Kinderen op de eerste plaats:
La Norma heeft kinderopvang voor kinderen vanaf 3 maanden.

La Norma :

+33 (0)4 79 20 31 46

( Nederlands & Engels gesproken )

Contact

 

Plattegrond van de pistes

300 km pistes in het Eskimo skigebied

Hoogte :
1350 – 2750 m

Pistes : 
65 km

zoover

logo_Wintersporters.nl_


Getting here

• Per auto: Het station ligt op 9 km van de autoweg A43 afslag N°30 Modane Haute Maurienne.

• Per trein: Met de TGV. La Norma ligt op 4 uur van Parijs. Gedurende het hele jaar stopt de TGV Parijs-Milaan in Modane. Verbinding tussen het station en La Norma per bus (www.altibus.com)

• La Norma ligt op minder dan 2 uur van de vliegvelden van Lyon, Genève, Chambéry en Turijn.

• Per bus : www.snowtime.nl/busreis-frankrijk/

Meer informatie


Les cookies assurent le bon fonctionnement de nos services. En utilisant ces derniers, vous acceptez l'utilisation des cookies. OK